Nikoli ni bil naš cilj, da bi bili največja tiskarna v mestu, tudi ne najboljša. Naš cilj je preprosto ponuditi najboljši tisk, uslugo in oblikovanje za najboljšo ceno. V petindvajsetih letih smo počasi izboljševali kvaliteto in usluge. Ubrali smo svojo pot, eksperimentirali in mislimo, da vam je všeč kar je nastalo. Tiskarna Jež je majhna tiskarna s kvaliteto, tehnologijo in znanjem velikih. Smo malo družinsko podjetje ki s prijatelji z veseljem skrbi za naše stranke. Smo vedno dosegljivi, vedno prijazni in vedno najdemo pot za zadovoljitev vaših potreb in proračuna.

Letaki

S kvalitetnim oblikovanjem in vrhunsko kvaliteto tiska vam bodo vaši novi letaki zagotovo povečali prodajo. Brezplačno svetovanje pri pripravi za tisk in velik izbor materialov, vam bo pomagal najti najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

MORE

Paket za mlada podjetja

Ob ustanavljanju novega podjetja, imate lahko eno skrb manj. Pripravili smo vam statrup pakete, ki jih sestavite sami in lahko vsebujejo od žiga in vizitk do dopisov, kuvert in preproste predstavitve na spletu.

MORE

Kuverte

Odličen prvi vtis na vaše stranke dosežete z lepimi kuvertami. Elegantnimi z vašim logotipom ali takšnimi ki že vsebujejo reklamno sporočilo in vam pomagajo pritegniti pozornost pri direktnem marketingu

MORE